¿Educador a la vegada que Professor?

 

Una cara més del poliedre és la meva faceta a l'àmbit de l'educació.

 

Des dels temps universitaris a on explicava matemàtiques de repàs a futurs enginyeres i enginyers, passant per classes de guitarra, de balls llatins i sobretot en aquests darrers anys la meva implicació com a professor de Secundària de l'Ensenyament públic a Catalunya.

 

En constant procés de reciclatge pedagògic i assumint l'educació com un repte gens evident amb les noves generacions d'alumnes alfabetitzats digitalment i sobre-estimulats d'informació. Intentant fer de les matemàtiques, una eina per a desenvolupar el raonament, una oportunitat per aprendre a ordenar idees, a estructurar el pensament i a la vegada una ciència que ens permet resoldre algunes de les necessitats del nostre dia a dia. Perseverant en la idea de desmitificar les mates com a matèria avorrida i inabordable. 

 

En definitiva aprofitant el privilegi de compartir unes quantes hores a la semana amb adolescents per aprendre amb ells i d'ells i a la vegada per compartir i créixer des del respecte i la solidaritat. 

 

 

 

 

Podeu consultar aquí sota les diferents propostes de tallers i activitats per a escoles i instituts. Si clickeu a sobre de cada fitxa podreu visualitzar-la millor. També teniu aquí el dossier amb tota la informació en un sol document.